Vezels

Door de hedendaagse bewerking van ons voedsel zijn er te weinig natuurlijk voorkomende vezels in onze voeding achtergebleven. 

In de kant-en klare magnetronmaaltijden zitten niet genoeg vezels meer om onze darmen echt gezond te houden.  Door de afwezigheid van natuurlijke vezels in onze voeding raakt ons darmstelsel van slag.  Onze darmen hebben de vezels nodig om onverteerde voedselresten goed af te kunnen voeren. Blijven er  (teveel) voedselresten in onze darmen achter is de kans groot dat er schimmelinfecties of zelfs candida kan ontstaan.

Alka Greens bevat een combinatie van oplosbare en niet-oplosbare vezelcomplexen.  Dit vezelcomplex zorgt ervoor dat de werking van de darmen wordt bevordert, de darmen gereinigd worden en dat schimmelvorming in de darmen voorkomen wordt.

Alka Greens met natuurlijke extracten van groenten, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen, en complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur bieden het hele lichaam een weldadige hoeveelheid essentiele basische en orthomoleculaire voedingsstoffen.
De verpakking bevat 30 sticks: ideaal voor onderweg of op vakantie!

alka greens


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:
Glas greens 3

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Greens